• Novinky

            • Droga - nepriateľ človeka

            • V rámci spolupráce s Okresným policajným zborom bola pre našich žiakov vyhlásená súťaž pod názvom "Droga - nepriateľ človeka". Mladší žiaci súťažili vo výtvarnej oblasti, keď v rámci výtvarnej výchovy namaľovali svoje predstavy na danú tému. O niečo ťažšie to mali starší žiaci, ktorí sa s témou, no v literárnej oblasti popasovali doma. Pani policajtky mali ťažký výber, no nakoniec rozhodli, že najvýstižnejšie práce boli týchto žiakov: 1.stupeň 3.miesto - Kristián P. z 1.A, 2.miesto - Sonička Č. zo 4.A, 1.miesto - Janka S. z 3.B. Aj pri vyhodnocovaní v literárnej oblasti sa policajtky - porotkine poriadne zapotili, keďže aj v tejto kategórii boli viaceré veľmi kvalitné práce. Ocenenie za literárnu tvorbu čaká na starších žiakov v škole, no my Vám prezradíme ich mená: 3.miesto: Dominika N. z 9.A 2.miesto: Samuel B. z 9.A 1.miesto: Ema P. z 9.A Všetkým, ktorí sa zapojili ďakujeme a prajeme veľa chuti do ďalšieho tvorenia. Koordinátorky prevencie

            • Ibobor

            • Vyhodnotenie

              Hovorí sa, že nič nie je stopercentné, ale u nás to neplatí! Do súťaže IBobor sa celkovo zapojilo 288 detí. Napriek slušnej konkurencii sa žiakom: Jakub J., Nina T., Vladimír L. Martin M., Martin P., Dávid S., Kristián S., Ľudovít M., Martin N., Matej K., Jakub K., Teodor K. podarilo vyriešiť všetky úlohy bez akéhokoľvek zaváhania a zabodovať na 100%. Všetkým gratulujeme a v škole na Vás čakajú diplomy i ceny.

            • Ibobor

            • 4. - 5. ročník

              Medzi dnešnými riešiteľmi ibobra sa našli aj takí borci, ktorí uspeli na 100% - Vladimír L. Martin M., Martin P., Dávid S., Kristián S., Ľudovít M., Martin N., Matej K., Jakub K., Teodor K. . Medzi mladšími bobríkmi najviac uspeli Michaela P., Adam Č. a Sára Č.. Všetkým súťažiacim blahoželáme. 

            • Ibobor

            • 2. - 3. ročník

              Do súťaže Ibobor sa v tomto školskom roku zapojili všetky triedy 2. - 3. ročníka, výnimkou bola trieda 1.B so svojou neoficiálnou účasťou. Všetci preukázali IKT zručnosti na výbornú, no najlepšie výsledky dosiahli títo žiaci: Tomáš z 3.A, Matej z 3.C, Emma Anna z 2.A a Ema z 2.B 

            • Ibobor

            • Milí rodičia a žiaci, od 9.11. - 16.11. bude prebiehať informatická súťaž Ibobor. Žiaci 1.stupňa sa súťaže zúčastnia v rámci vyučovacieho procesu s triednym učiteľom. Žiaci 2.stupňa budú tento rok súťažiť výnimočne - ONLINE, v ľubovoľnom čase, ALE mimo dištančného vyučovania. 

              5.ročník - 13.11. (piatok)

              6. a 7.ročník - 11.11. (streda)

              8. a 9.ročník - 16.11. (pondelok)

              v čase od 8:00 - 16:00. 

              Hlavným cieľom súťaže je podporiť záujem o informačné a komunikačné technológie u všetkých žiakov.