• Novinky

            • PRVÝ ŠKOLSKÝ DEŇ

            • Dôležité zhrnutie a zmeny

              Vážení rodičia, milí žiaci, v stredu 2.9.2020 sa začína nový školský rok. Preto tu pre vás máme zhrnutie a malé zmeny k prvému dňu:

              - vyučovanie v prvý deň bude od 8:00 do 10:00

              - rodičia prvého stupňa nezabudnite si prísť po deti alebo napísať pani učiteľke, že žiak môže ísť domov sám

              - v tento deň nebudú v prevádzke ani školská jedáleň ani školský klub detí

              - nezabudnite so sebou priniesť potrebné tlačivá

              - Vyhlásenie zákonného zástupcu o bezinfekčnosti dieťaťa a Zdravotný dotazník (nájdete ich na stránke školy)

              - nezabudnite si čip a dve rúška

              - každý žiak ide do svojej triedy

               

              PRVÁCI - váš prvý deň sa uskutoční v prváckych triedach. Vaše pani učiteľky vás budú čakať pri vstupe do školy. Určite sa nájdete :) Rodičia prvákov budú mať v školskej jedálni prvé rodičovské združenie. Prosíme, vezmite si vlastné písacie potreby a rúška.Tešíme sa na vás! :)

            • PRVÝ ŠKOLSKÝ DEŇ PRE PRVÝ ROČNÍK

            • Milí prváci, je tu ten veľký deň, kedy sa z vás stávajú žiaci základnej školy. Váš prvý školský rok sa začína v stredu 2. septembra 2020 o 8:00 na športovom ihrisku našej školy. V prípade zlého počasia  (vzhľadom na epidemiologické opatrenia), sa slávnostné privítanie prvákov uskutoční v prváckych triedach. Na základe usmernenia Ministerstva školstva, vedy výskumu a športu je odporúčané, aby žiak v prvý školský deň prišiel v sprievode len jedného zákonného zástupcu. Prosíme rodičov, aby mal každý žiak aj rodič rúško a vyplnený Dotazník a Vyhlásenie rodiča na začiatku školského roka Vyhlásenie zákonného zástupcu, ktoré nájdete v prílohe. V prípade, že doma nemáte možnosť si dokumenty vytlačiť, nájdete ich vytlačené od pondelka 24.8.2020 pri vchode do školy. V prvý školský deň nebude fungovať školská jedáleň, ani školský klub detí. Vyučovanie končí o 10:00. Tešíme sa na vás :)

            • PRVÝ ŠKOLSKÝ DEŇ

            • Vážení rodičia, milí žiaci, po zaslúženom oddychu sa na vás tešíme v novom školskom roku 2020/2021. Nástup do školy je v stredu 2. septembra 2020 o 8:00 v triedach. Vzhľadom na epidemiologické opatrenia vás prosíme, aby mal každý žiak rúško a vyplnený Dotazník a Vyhlásenie rodiča na začiatku školského roka Vyhlásenie zákonného zástupcu o bezifekčnosti, ktoré nájdete v prílohe. Oba dokumenty je potrebné odovzdať podpísané triednej pani učiteľke, učiteľovi hneď v prvý školský deň. V prípade, že doma nemáte možnosť si dokumenty vytlačiť, nájdete ich vytlačené od pondelka 24.8.2020 pri vchode do školy. Nezabudnite si čipy. V prvý školský deň nebude fungovať školská jedáleň, ani školský klub detí. Vyučovanie končí o 10:00. Tešíme sa na vás.